Heavy 225

Kenmerken:
✓ Makkelijk op- en afstappen

✓ Laadvermogen van 225 kg
✓ Flexibele aanpassing aan elke bochtradius
✓ Geen smering nodig op de gehele rail
✓ Bovenste buis van rail dient als leuning
✓ Maximale betrouwbaarheid
✓ Strenge veiligheids- en kwaliteitstests
✓ Wintermodus tot -20 C
✓ Noodoproepfunctie
✓ Noodstop
✓ Sensoren voor automatische stop functie
✓ Opklapbare voetsteun
✓ Slijtagearme batterijaandrijving loopt extreem soepel
✓ Accuaandrijving zorgt voor bediening bij stroomuitval
✓ Het is mogelijk om de Heavy 25 stoel om te ruilen voor een rolstoel-platform

Heavy 225 – Stoeltraplift Onze stevige Heavy 225 stoeltraplift vervoert je comfortabel en veilig naar elke verdieping – zelfbepalend en mobiel in je eigen huis. De Heavy 225 stoeltraplift kenmerkt zich door een draagvermogen van 225 kg, wat onafhankelijk is van de hoek, bijna allemaal mogelijke looprailindelingen en een zeer fl exibele bevestigingssysteem.

Elke looprail wordt individueel met de hand vervaardigd en dus precies aangepast aan de omstandigheden in uw huis. Dankzij het unieke aandrijfsysteem is de Heavy 225 stoeltraplift slijtagearm, betrouwbaar en uiterst soepel. Nee, er is geen smering nodig op de gehele rail. Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij Liftzorg voorop!

Alleen hoogwaardige onderdelen en componenten worden gebruikt voor onze liften en zijn onderworpen aan strenge veiligheids- en kwaliteitscontroles. Onze liften zijn TUV-gekeurd en voldoen aan de huidige regelgeving. De lift wordt aangedreven door veiligheidsbatterijen. De batterijen zijn automatisch opgeladen door de laders bij de stop punt(en). U kunt dus nog steeds verder rijden, zelfs als er een stroomstoring is!

Onze Heavy 225 stoeltraplift kan op vrijwel elke trap – binnen of buiten, recht of gebogen trap, zelfs zogenaamde “s-curves” zijn geen probleem. De Heavy 225 stoeltraplift is ideaal voor gebruik op steile hellingen en over lange afstanden.

+Extra optie – Heavy 225

Rolstoel-platform

Het is mogelijk om (later) de Heavy 225 stoel te vervangen voor een rolstoel-platform. Maakt u zich geen zorgen als u in de nabije toekomst een beperkte vermogen heeft om trappen te lopen, en een rolstoel noodzakelijk is. De Heavy 225 trapstoellift kan uitgerust worden (achteraf) met een Rolstoel-platform. Een ideale oplossing voor in de toekomst.